Grattis Svenne Banan!

Med ett uttal värdigt Dressmanreklam säger jag det – Grattis Sverige! För nu finns paddan att köpa i Svedala. Frågan är ju bara om den finns att köpa? Lagren lär vara små och kön lång. Nästan sjukt är det faktum att hypen runt årets julklapp – läsplattan – nästan blivit ännu större om paddan inte gått att köpa FÖRE jul. Det säger något om hur Apple utan nästan inga kronor alls i reklamväg får hela Sverige att dansa runt granen ända till både fasta och påska om det så skulle behövas. Är det värt att dansa runt i kön för en padda då? Avgör själv genom två bra och sinsemellan olika recensioner från Allt om Mac:

Peter Esses ipadtest
Andreas Nilssons ipadtest

Helt klart är att när du väl klämmer på paddan, då väcks ditt begär! Precis som att ha en älskarinna – passionerat, igentänkt, onödigt, korkat och… Och alldeles underbart!

Kvääääk!

Om jonasberling

Pedaog, författare och kulturpersonlighet som fördelar sina 24 timmar/dygn åt sömn, Frida Utbildning och egna utflykter i skapande verksamhet i kulturens tjänst.
Det här inlägget postades i Funkar?, läsplattor och tabletdatorer, Netbooks och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s