Ny Flash till telefoner – tack och lov inte iPhone!

Ny Flash till telefoner – IDG.se.

En nyhet om att Adobe börjar leverera Flash till t.ex. Android visar på problemen med både Flash och Andorid – Röran! Apple  gör användaren lidande som inte bryr sig om Flash på iPhone och iPad på så sätt att vi inte kan ta del av innehåll fullt ut. Men de små blå legobitarna som markerar att det är en Flashfilm vi inte får se har också sina fördelar. Det visar diskussionen som följer IDG:s nyhet. Som användare av t.ex Googles Android riskerar man fastna i ett moment 22 där operatörerna, mobiltillverkarna och Google inte har rollerna tydliga när det gäller uppdateringar. Man riskerar att fastna i samma träsk som Windows så många år suttit fast i. Användarna blir lidande p.g.a för många kockar i utvecklingssoppan. Med de problem användarna verkar ha med Flash på Android kan man ju bara tacka Steve Jobs för att han vägrat Flash och kanske förändrar branschen? Blåa legobitar kan jag leva med ett tag till, åtminstone så länge de användarna av Android skriver liknande foruminlägg! Kvääääk!

Om jonasberling

Pedaog, författare och kulturpersonlighet som fördelar sina 24 timmar/dygn åt sömn, Frida Utbildning och egna utflykter i skapande verksamhet i kulturens tjänst.
Det här inlägget postades i iPedagogik 2.0 eller senare, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s