Problem med iPad på universitetsnivå?

Everything iPad skriver om att det är många frågetecken kring iPad som förstahandsval för studenter på högre utbildning när det gäller datorval – ”By highlighting the iPad portability and e-book function, Apple hopes of higher education marketing iPad.”…

http://everythingipadblog.com/112/apple-ipad-troubled-u-s-school-market-network-bandwidth-pressure/

Feltänkande! För vad är problemet med iPad och lägre utbildning? Här har Apple för första gången skapat en höjdare för att nå ner i åldrarna med sina produkter i utbildningssektorn, och med ner menar jag ända ner. Ända ner i förskolan! Så varför så stort fokus på högre utbildning. I min värld är den inte perfekt för universitetsstudenter då det fattas mängder av möjligheter, åtminstone i dagsläget. Men där har å andra sidan Apple fullt med bra bärbara burkar som redan nu säljer som smör eller är snudd på standard. Vad har förskolan? Så gärna universiteten men först en rejäl iPad till förskolan!

Annonser

Om jonasberling

Pedaog, författare och kulturpersonlighet som fördelar sina 24 timmar/dygn åt sömn, Frida Utbildning och egna utflykter i skapande verksamhet i kulturens tjänst.
Det här inlägget postades i Funkar inte?, Funkar?, iPadpedagogik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s